Få resultater nu
Synlige resultater her og nu

RESULTAT

HER & NU

 

Har du et akut behov for resultater her og nu? Tag et ind til benet, ingen undskyldninger, intensivt forløb og få skabt de nødvendige resultater.

 

Nogle gange er det det første skub, der sætter alt andet i gang. Du får hjælp til at fokusere syleskarpt på dét, der er vigtigst og du får det nødvendige skub til at få taget hul på udfordringen og komme i mål med den.

INTENSIVT

SPARRINGSFORLØB

 

Sæt fokus på dine resultater

Vælger du et intensivt sparringsforløb, kan du forvente fuldt fokus på dine resultater og indsigt i, præcis hvorfor, du ikke allerede har opnået dem. Du får hjælp til at sprænge rammerne for, hvad du tror du kan opnå og bliver holdt ansvarlig for at udnytte dit nye mindset.

 

Hvad kan du forvente?

Resultater her og nu kræver mod og indsats. Du kan forvente at skulle erstatte nogle af dine vaner og afsætte tid og ressourcer til at arbejde med din udvikling. Du vil skulle arbejde fokuseret med din handlingsplan og du kan forvente at blive holdt ansvarlig for de mål du har sat dig.

 

Hvad siger andre?

  • Jeg bliver trukket op og puffet fremad
  • Ingen ret til dovenskab og tanker om, at det går da meget godt
  • Effektivt med fokus på resultater
  • Mine lektier fra gang til gang har været grænseoverskridende
  • Hun har været en kæmpe støtte undervejs og stor inspiration
  • Ulla fandt lynhurtigt ud af hvilke metoder der virkede bedst for mig

Sådan kommer du i gang med dit intensive sparringsforløb?

 

Skab vækst gennem udvikling

 

 

Ring til Janni på nr.: 22 51 59 24 og få svar på dine yderligere spørgsmål.

 

Vi laver en aftale omkring omfanget og varigheden af dit forløb. Og du vælger, hvem der skal være din faste sparringspartner gennem forløbet.

 

Din sparringspartner kontakter dig herefter for igangsætte forløbet og aftale rammerne for dit intensive forløb. Møderne kan enten afholdes fysisk, telefonisk eller via Skype, det er op til dig.

 

Rahbæk Business