Foredrag & Peptalks

FOREDRAG &

PEPTALKS

 

Vi holder foredrag og peptalks for alle type virksomheder foreninger og organisationer.

 

Vores foredrag og peptalks skræddersys og tilpasses jeres aktuelle behov og ønsker. Der tages udgangspunkt i jeres hverdag og der fokuseres på praktisk anvendelige værktøjer, der er nemme at implementere og tage i brug.

SÅDAN FÅR DU

STØRST MULIGT UDBYTTE

 

Forberedelse

For at kunne sikre jer størst udbytte af foredraget, er det vigtigt, at vi kender jeres situation og behov, samt målgruppen, der kommer til arrangementet. Det gør vi gennem en uddybende samtale med en kontaktperson i jeres virksomhed og/eller organisation. Dette sker typisk via telefonen senest i ugen op til afholdelse.

 

Inddragelse af publikum

Fokus på inddragelse af publikum og praktiske eksempler fra jeres hverdag skaber det bedste grundlag for en god oplevelse. Derfor kan I forvente, at foredragsholder og publikum kommer tæt på hinanden. Det skaber refleksion og læring og giver et fælles udgangspunkt, også efter arrangementet.

 

Hjælp til promovering

Du sikrer det bedste udbytte af foredraget ved, i forvejen, at have forberedt publikum på hvad de skal opleve. Vi hjælper dig med materiale og hvad I ellers kan have brug for i tiden op til arrangementet.

Hvor vil du gerne udvikle dig? Vælg mellem forskellige temaer, eller kontakt os, hvis der er temaer du savner.

 

 

Vi skræddersyr foredraget til jeres målgruppe og evt. udfordringer.

 

Du kan vælge blandt følgende temaer:

 

 

Priser fra kr.: 3.500 ekskl. moms

Rahbæk Business