Kurser & Workshops

KURSER &

WORKSHOPS

 

Vi holder kurser og workshops for alle type virksomheder foreninger og organisationer.

 

Kurserne og de forskellige workshops skræddersys og tilpasses jeres aktuelle behov og udfordringer. Der tages udgangspunkt i deltagernes hverdag og der fokuseres på praktisk anvendelige løsninger, der virker for deltagerne.

SÅDAN FÅR DU

STØRST MULIGT UDBYTTE

 

Forberedelse

God forberedelse gør dig mere parat til den læring og udvikling, du går igennem, når du deltager på kurser og workshops. Derfor sørger vi for, at du har de bedst mulige vilkår for at kunne forberede dig mentalt og praktisk, før kurset eller workshoppen starter. Det sker typisk via individuelle interviews i ugen op til afholdelse.

 

Høj inddragelse og aktivitet

Praktisk inddragelse og konkrete eksempler fra din egen hverdag skaber det bedste grundlag for din læring. Du kan derfor forvente at skulle arbejde med dit eget udviklingspotentiale ift. de eventuelle udfordringer, som du står overfor. Jo mere aktivt du deltager, jo bedre feedback og konkrete tips og værktøjer vil du kunne få.

 

Opfølgning og handlingsplan

Du sikrer det bedste udbytte af kurset ved, i forvejen, at have afsat tid til at implementere og træne det nye du har lært. Vi hjælper dig med at holde dig op på din personlige handlingsplan i ugerne efter kurset.

Hvor vil du gerne udvikle dig? Vælg mellem forskellige temaer, eller kontakt os, hvis der er temaer du savner.

 

 

 

Vi skræddersyr kurserne til jeres behov og forventninger og anbefaler I afsætter tid umiddelbart efter kurset til at anvende og udvikle det lærte.

 

Du kan vælge blandt følgende temaer:

 

 

Priser fra kr.: 5.000 ekskl. moms

Rahbæk Business