Effektivitet

PERSONLIG

EFFEKTIVITET

 

Har du svært ved at få tid til det hele? Kan det til tider være uoverskueligt at gennemskue, hvordan du skal prioritere dine opgaver?

 

Jo bedre du er til at holde fokus og bevare overblikket, jo bedre vil du være til at vælge, hvad du skal bruge din tid på og hvorfor.

 

Du kan få større succes med dine opgaver og finde mere tid til det vigtige, når du bliver mere effektiv med din tid. Det kræver ofte små ændringer, du skal bare vælge de rigtige.

Det kan vi hjælpe dig med

Vi hjælper dig med at skabe det nødvendige overblik og få samlet alle stumperne. Du får værktøjerne til at kunne prioritere og opdele dine opgaver i logiske og overskuelige opgaver. Du vil også få hjælp til at identificere og håndtere dine tidsrøvere og blive bedre i stand til at kunne sige til og fra.

Uanset, om du skal bruge det i private eller arbejdsmæssige sammenhænge, så vil en forbedret personlig effektivitet give dig mere luft i din kalender og mere tid til de ting du holder af.

 

Du vil få åbnet op for et nyt mindset og se vigtigheden af, hvordan du prioriterer din tid mere klart. Du vil få banet vejen for nye og bedre vaner.

Med en bedre anvendelse af din tid og dine ressourcer, vil du kunne styrke dine evner og muligheder indenfor bla.:

 

  • Opgaveløsning og -håndtering
  • Prioritering og planlægning
  • Gennemførelse af målplaner
  • Ledelse og kommunikation
  • Projektledelse og -arbejde

 

Rahbæk Business