Præsentationsteknik

SUCCES MED

PRÆSENTATIONER

 

Har du svært ved at styre nervøsiteten, når du skal holde en præsentation? Eller har du svært ved at frigøre dig fra dine slides og skabe engagement hos dit publikum?

 

Jo bedre du kender dit materiale, og forstår at kommunikere med dit publikum, jo større mulighed har du for at lykkes med dit budskab.

 

Du får større succes med dine præsentationer, hvis du får styr på dine nerver, strukturen og teknikken bag god formidling.

Det kan vi hjælpe dig med

Du får værktøjerne til at kunne forberede forskellige typer præsentationer bedst muligt. Du får viden om og træning i forskellige teknikker, der hjælper dig med håndtere evt. nervøsitet og strukturere dine oplæg. Du lærer at læse dit publikum og inddrage dem med engagement og effektiv kommunikation.

Uanset, om du skal bruge det i private eller arbejdsmæssige sammenhænge, så vil du kunne bruge teknikkerne fra præsentationsteknik. Især i din evne til at formidle dine budskaber og ønsker.

 

Du vil øge din evne til at kunne inspirere og motivere andre mennesker og du vil få lettere ved at kommunikere klart og tydeligt.

Med en større viden om og træning i præsentationsteknik vil du bl.a. styrke dine evner indenfor:

 

  • Kommunikation og motivation
  • Ledelse og samarbejde
  • Salg og forhandling
  • Foredragsholdelse og undervisning
  • Netværk og relationsopbygning

 

Rahbæk Business