Sparring & Coaching

COACHING &

SPARRING

 

Er du træt af at sidde fast og være i tvivl om, hvilke vej du skal vælge? Og, er du klar til at arbejde med din personlige udvikling og dit mindset?

 

Så kan et individuelt coaching- og sparringsforløb være det rette for dig. Forløbet er designet til at skabe de rette forudsætning for, at du kan rive dig løs af tvivl og usikkerhed, og turde sprænge rammerne for din udvikling, og nå nye mål.

INDIVIDUELLE

FORLØB

 

Få et fuldstændigt overblik og kom videre

Vælger du et individuelt coachingforløb, vælger du at arbejde med din nuværende situation og se på den med nye og åbne øjne. Du vil få indsigt i, præcis hvorfor, du er, hvor du er. Og coachingen giver dig også indsigt i, hvor du virkelig gerne vil hen, og hvad du vil opnå. Sammen med din coach og sparringspartner laver du en handlingsplan, der skal lede dig i dit arbejde med opnåelse af dine mål.

 

Hvad kan du forvente?

Du kan forvente at skulle sprænge rammerne for, hvad du tror du kan opnå og hvilke muligheder du har. Du kan forvente at få udvidet dit mindset og se dit selvværd vokse, efterhånden som du når de milepæle, som du sætter dig for at nå i samarbejde med din coach og sparringspartner.

 

Hvad siger andre?

  • Jeg bliver trukket op og puffet fremad
  • Mine lektier fra gang til gang har været grænseoverskridende,

sjove, svære, opløftende og en masse indimellem

  • Hun har været en kæmpe støtte undervejs og stor inspiration
  • Ulla fandt lynhurtigt ud af hvilke metoder der virkede bedst for mig
  • Jeg er glad for, at jeg valgte Ulla som coach, det har indfriet mine forventninger
  • Jeg er glad for, at du blev coach

Sådan kommer du i gang med dit intensive sparringsforløb?

 

 

 

Ring til Janni på nr.: 22 51 59 24 og få svar på dine yderligere spørgsmål.

 

Vi laver en aftale omkring omfanget og varigheden af dit forløb. Og du vælger, hvem der skal være din faste coach og sparringspartner gennem forløbet.

 

Din coach kontakter dig herefter for igangsætte forløbet og aftale rammerne for dit intensive forløb. Møderne kan enten afholdes fysisk, telefonisk eller via Skype, det er op til dig.

 

Rahbæk Business