Om mig

JANNI RAHBÆK

PROFIL


Sparringspartner, foredragsholder og mentor, der brænder for at hjælpe andre ildsjæle med at udnytte deres potentiale.


Min tilgang er løsnings- og resultatorienteret. Når først visionen er på plads og dine værdier matcher dine mål, så handler det om, hvad du får gjort.


Jeg har nemt ved se hvad der skal gøres og omsætte det til en håndgribelig og lavpraktisk handlingsplan, der step by step viser vejen til opnåelsen af nye mål og visioner.HVAD KAN DU FÅ UD AF

VORES SAMARBEJDE?Uanset om vores samarbejde er forankret i et fælles mål i vores network marketing team, eller du bruger mig som eksterne sparringspartner, så kan du forvente et højt engagement. Jeg møder dig hvor du er, og det vil være vigtigt for mig, at du kommer videre i den retning som du ønsker.


Skal vi arbejde sammen?

Samarbejder vi i samme team, så kan du forvente gensidig respekt og en forståelse af dine udfordringer. Jeg kan vise dig, hvordan du kan bygge din forretning, men jeg kan ikke gøre det for dig. Jeg forventer, at du lever op til de aftaler du laver med dig selv, og at du tager fat i mig, hvis og når du får brug for hjælp. 


Ekstern sparringspartner?

Bruger du mig som ekstern sparringspartner, så kan du forvente, at jeg vil skubbe til både dine styrker og svagheder for at du kan vokse. Sammen kan vi finde din rette vej mod dine mål, men din succes vil afhænge af din evne til at bryde dine uhensigtsmæssige vaner og begynde at gøre de rigtige ting. 


Andre oplever:


"Har man været på et af hendes kurser, går man derfra med en håndfuld effektive værktøjer, der kan anvendes med det samme".


"Hun arbejder effektivt med fokus på resultater".


"Godt oplæg, engageret og livlig".


"Hun sætter sig ind i, hvad den enkelte har brug for".


Rahbæk Business ©️ 2020