Network Marketing

NETWORK MARKETING

EN LIVSSTIL


Drømmer du om at arbejde selvstændigt med salg, markedsføring og teambuilding? Eller har du allerede din egen virksomhed og mangler en supplerende indtægt? Kan du lide at gøre rejser, events og networking til en del af din hverdag og din livsstil? 


Så kan network marketing være lige noget for dig. Forretningsmodellen bygger på  netværk, relations- og teamopbygning, online handel og provision. 


Du vil gennem dit arbejde med network marketing få værdifulde værktøjer du kan bruge i dit nuværende job og/eller forretning. Samtidig vil du gennemgå en enorm personlig udvikling, som du kan bruge i alle livets henseender. Personligt er jeg blevet en bedre forretningskvinde, mor og partner for min mand og min familie. 


Indtil videre har oplevelserne inkluderet rejser til Antwerpen, Budapest, Marbella, Tarragona, Provo og Salt Lake City i USA, Barcelona og Kroatien. Jeg har været i TV Byen i København og optage LIVE! Og deltaget i events over hele landet.  Du kan se et udvalg af billeder her. 


TRAINEEFORLØB
PRØV DET AF


Prøv vores 3-måneders gratis trainee program og find ud af, om network marketing er noget for dig. Ansøg via banneret eller klik HER.

Under forløbet vil du gennemgå samme træning som en professionel networker ift. forretningen, personlig lederskab og effektivitet.

Rahbæk Business ©️ 2020